Particulieren

Ben jij op zoek naar ultieme verslavingszorg? Kies mindfulness in je behandeltraject!

VIP-mindfulness

Mindfulness is geen op zichzelf staande behandeling, maar een aanvulling op de reguliere verslavingsbehandeling. Als je extra ondersteuning wilt om verslavingspatronen te doorbreken en terugval te voorkomen, dan kan mindfulness een waardevolle toevoeging zijn aan je behandeltraject.

Bij mindfulness leer je om te schakelen van de doe-modus naar de zijn-modus: niet bezig zijn om iets te bereiken, maar kunnen zijn in het hier en nu. Kunnen waarderen wat je hebt en kunt. Kunnen genieten dierbaren om je heen. Maar ook rust en ruimte maken in je hoofd om bewuste keuzes te maken en impulsen voorbij te laten gaan. Je leert hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met voor jou risicovolle situaties, gedachten, gevoelens en gedragingen.

Je kunt tijdens of na een verslavingsbehandeling als particulier een individueel mindfulness traject volgen bij Studio Mindful, genaamd VIP-mindfulness. Jij staat centraal bij VIP-mindfulness: er is volledige aandacht voor jouw specifieke situatie, risico’s en hulpvragen. Elke sessie en alle oefeningen worden afgestemd op jouw persoon.

VIP-mindfulness bestaat uit individuele gesprekken van 1,5 uur. We bespreken vooraf aan welke doelen je wilt werken. Een individueel gesprek voor VIP-mindfulness kost € 157,00 inclusief werkbladen en oefeningen. Als de gesprekken buiten Studio Mindful plaatsvinden, wordt een reiskostenvergoeding berekend. Een gesprek voor kennismaking en inventarisatie van doelen duurt 45 minuten en is gratis. Lees HIER over mogelijkheden voor (deel)vergoeding via de aanvullende verzekering.

Neem CONTACT op met Studio Mindful voor vragen en aanmeldingen.

Reiki
Studio Mindful biedt met Reiki een aanvullend hulpmiddel om bewuster te leven en terugval in verslavingsgedrag te voorkomen. Een Reiki behandeling bevordert zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid. Spanningen en pijnen kunnen verminderen, sneller herstellen of zelfs verdwijnen. Reiki werkt met universele energie en kan de energiebanen in balans brengen. Let op: Reiki kan helend zijn, maar is geen geneeswijze!  Een Reiki behandeling duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 50,00, inclusief een nabespreking.