GZ-Psycholoog

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het werkveld van de GGZ als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut, kan ik ook SUPERVISIE en LEERTHERAPIE bieden aan psychologen en orthopedagogen. Daarnaast ben ik als INTERIM GZ-PSYCHOLOOG beschikbaar voor een beperkt aantal uren, mits ik binnen die uren ook mindfulness kan bieden aan cliënten met verslavingsproblematiek.

Supervisie

Ben je op zoek naar een supervisor voor diagnostiek of therapie? Heb je een begeleider nodig voor je Basis Aantekening Psycho-Diagnostiek? Heb je een supervisor nodig voor je opleiding tot GZ-psycholoog of voor de VGCt-opleiding? Wil je jezelf verder ontwikkelen als psycholoog? Wil je als psycholoog groeien binnen een organisatie?

Thema’s die aan bod kunnen komen in supervisie zijn:

  • Diagnostische en therapeutische vaardigheden vergroten
  • Therapeutische attitude vormgeven
  • Professionele identiteit ontwikkelen
  • Positiebepaling als professional en binnen teams

Een sessie supervisie kost € 97,00 exclusief btw. Er worden reiskosten berekend, als de supervisie op een andere locatie dan Studio Mindful plaatsvindt.

Neem CONTACT op met Studio Mindful voor vragen en aanmeldingen.

Leertherapie

Wil jij ervaren hoe het is om therapie te ondergaan? Je eigen valkuilen leren kennen om een betere therapeut te zijn? Ontdekken hoe jij in elkaar zit, als professional en als persoon? Een leertherapie kan je verder helpen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Studio Mindful biedt leertherapie vanuit een psychotherapeutische blik en heeft als specialismen mindfulness, schematherapie en EMDR. Een sessie leertherapie kost € 97,00 exclusief btw.

Neem CONTACT op met Studio Mindful voor vragen en aanmeldingen.

Interim GZ-psycholoog

Heeft jouw organisatie behoefte aan een ervaren en deskundig GZ-psycholoog? Zie jij het als een meerwaarde om mindfulness in je behandelaanbod te integreren voor cliënten met een verslaving? Ik kan je organisatie hierbij helpen door GZ-psycholooguren in te vullen en tegelijkertijd mindfulness aan te bieden aan cliënten in groepsverband of in individuele trajecten!

Als GZ-psycholoog met jarenlange ervaring in de GGZ kan ik jouw organisatie een waardevolle aanvulling bieden. Mijn expertise ligt bij cliëntengroepen met complexe problematiek door verslaving, agressie en/of cluster B persoonlijkheidsstoornissen. Mijn specialismen als GZ-psycholoog zijn diagnostisch onderzoek, mindfulness, schematherapie en inzichtgevende psychotherapie.

Neem CONTACT op met Studio Mindful voor een oriënterend gesprek.

“Yvette Kilian heeft mij begeleid bij het halen van mijn basisaantekening diagnostiek (BAPD), om zelfstandig diagnostisch onderzoek te kunnen verrichten binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb deze begeleiding als zeer prettig ervaren. Yvette is een warm en vriendelijk persoon en ik had het gevoel dat ik haar alles mocht vragen. Ze straalt rust uit en neemt de tijd wanneer haar om hulp gevraagd wordt. Omdat Yvette veel ervaring heeft in haar vakgebied en in de rol als supervisor, weet ze waar iemand tegenaan kan lopen en hoe zij daarin het beste kan ondersteunen. Verder vond ik het fijn dat ik op mijn vragen altijd heldere en concrete adviezen kreeg, waar ik verder mee aan de slag kon.”
– Nina Maas-