De Zucht Voorbij

Wil jij ultieme verslavingszorg bieden? Voeg mindfulness toe aan het behandelaanbod!

De Zucht Voorbij is een mindfulness trainingsprogramma gericht op het doorbreken van verslavingspatronen bij middelengebruik. Mindfulness is geen op zichzelf staande behandeling, maar een aanvulling op een reguliere verslavingsbehandeling. Iedereen met een verslavingsgevoeligheid kan deelnemen aan deze training. De training geeft extra handvatten om patronen in lichaam, gevoel, gedachten en gedrag zonder oordeel te herkennen en te doorbreken.

Dit trainingsprogramma kan Studio Mindful bij elke organisatie of afdeling geven, waar mensen met een verslaving worden behandeld of begeleid. Het programma De Zucht Voorbij kan in een groep worden geboden of individueel. Voorwaarde is dat de deelnemers van deze training gemotiveerd zijn om te stoppen met hun middelengebruik en al enige tijd clean zijn. Zorgorganisaties kunnen het trainingsprogramma gefinancierd krijgen door het onder cognitieve gedragstherapie te registreren.

Neem CONTACT op met Studio Mindful voor vragen. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om te bekijken op welke manier mindfulness geïntegreerd kan worden in jouw behandelaanbod voor cliënten met een verslaving!

“Mindfulness is voor mij een effectieve aanpak om van binnenuit rustig en ontspannen te worden. Dit komt omdat je bewust bezig bent met de gewone dingen in het leven. De dingen waar je normaal niet bij stilstaat. Geen zorgen om morgen, maar gewoon in het hier en nu zonder te oordelen. Dat maakt het mogelijk om rust te vinden, maar ook om meer te genieten van bijvoorbeeld bewegen en eten. Mindfulness bij Studio Mindful is alles behalve zweverig. Er wordt ingegaan op de theorie en wetenschap achter mindfulness. Niet met droge kost, maar met rake verhalen die extra goed tot hun recht komen door de prettige stem van Yvette Kilian. Ik kan Studio Mindful aan iedereen aanraden!”
– Renske –