Een Mindful 2018!

Lichtjes…in deze donkere maanden roepen lichtjes bij mij gevoelens op van harmonie, rust, geluk en liefde. Een paar weken terug ben ik naar Spanje geweest en heb daar mogen genieten van de fantastische verlichting in het mooie oude centrum van Málaga.

Iedere avond om 18.30 uur gaan de lichtjes in het centrum aan onder leiding van een muzikaal spektakel. Klassiek, pop, rock en kerstmuziek…alles komt voorbij in de muziek-licht-show! Mensen zingen en dansen mee. Iedereen geniet.

Ik zie hoe een kleine maar oude Spaanse vrouw naast mij geniet: een grote lach op haar gezicht, stralende ogen. Ze zingt uit volle borst mee met Feliz Navidad. Haar blik intens omhoog gericht naar de lichtjes.

Namens Studio Mindful wens ik iedereen een mindful nieuwjaar! Gun jezelf het komend jaar om stil te staan bij de kleine dingen, te genieten van de mooie dingen en je te sterken aan de moeilijke dingen.

Op naar een gelukkig en gezond 2018!