START GROEPSCURSUS MINDFULNESS DEN HAAG

flyer-groepscursus-mindfulness-26okt2016-aangepast13102016Op woensdag 26 oktober start de 8-wekelijkse Groepscursus Mindfulness bij Studio Mindful in Den Haag.

Gun jij het jezelf ook om mindful in werk en leven te staan? Wil je leren mindfulness in het dagelijks leven te gebruiken? Wil je bepaalde gedachtepatronen doorbreken? Wil je meer rust en ruimte voelen? Wil je intenser genieten van de kleine dingen in het leven? Wil je af van de automatische piloot? Wil je minder stress ervaren? Wil je meer energie voelen? Wil je minder gejaagd en ongeduldig zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar mindfulness?

Het zijn allemaal goede redenen om je nu aan te melden voor de Groepscursus Mindfulness!

Studio Mindful biedt mindfulness aan in kleine groepen en in een huiselijke sfeer. In de cursus leer je aanvullend eenvoudige Tai Chi oefeningen, die het geestelijk en lichamelijk welbevinden versterken.

Meld je aan via het CONTACTFORMULIER of kijk HIER voor meer informatie.