26 OKTOBER GROEPSCURSUS MINDFULNESS

flyer-groepscursus-mindfulness-26okt2016De Groepscursus Mindfulness start woensdag 26 oktober. De cursus wordt gegeven aan de Mauritskade 49 in Den Haag van 19.00 tot 21.30 uur en duurt 8 weken. In de cursus leer je hoe je mindfulness in het dagelijks leven kunt gebruiken. Waar kan mindfulness bij helpen? Minder op de automatische piloot leven, meer genieten van de kleine dingen, minder piekeren en “moeten” van jezelf, meer rust ervaren in lastige situaties… Kom ontdekken wat mindfulness voor jou kan betekenen en meld je HIER aan voor de Groepscursus Mindfulness!

Vanwege problemen bij de verspreiding van de flyers, is de openingsactie van 10% korting verlengd tot en met woensdag 5 oktober. De actie is geldig bij inschrijving voor de Groepscursus Mindfulness of bij 8 individuele mindfulness gesprekken. Dit betekent dat de kosten 463,50 euro zijn voor de 8 bijeenkomsten in plaats van 515,00 euro!