Leertherapie

LEERTHERAPIEGROEP MBCT IN SPANJE (25 UUR)
Wil jij leertherapie in een zonnig klimaat?
Wil jij leertherapie en vakantiegevoel combineren?
Wil jij leertherapie met CGt en mindfulness?
Wil jij een kleine leertherapiegroep in een huiselijke sfeer?

Studio Mindful biedt een leertherapiegroep MBCT in een villa in het zonnige Spanje!
Laat je meevoeren door het Spaanse levensritme: begin de dag rustig aan met een ontbijtje in de ochtendzon en geniet van het prachtige uitzicht vanaf ons balkon. Begin de leertherapiegroep om 09.30u, waar je werkt aan je eigen ontwikkeling in een veilige en kleine groep van 4-8 deelnemers. Ervaar rond 2 uur een heerlijke home-made Spaanse vegetarische lunch in de buitenlucht op ons schaduwrijke terras. Vervolg in de middag de leertherapiegroep tot in het begin van de avond. Zoek daarna met groepsgenoten of in alle rust voor jezelf een fijn plekje om Spaanse tapas te eten in één van de nabijgelegen mooie dorpjes en gezellige steden, of maak je eigen tapas in onze keuken.

Elke leertherapiesessie duurt 1,5u en wordt gevolgd door een korte pauze. Gedurende elke pauze staan er verse consumpties klaar. De leertherapiesessies bestaan uit een afwisseling van CGt-oefeningen en mindfulness meditaties. Elke leertherapiedag is er in de middag een blok beweging, dat bestaat uit basale oefeningen uit de Tai Chi, yoga of wandelen.

Onze villa ligt op 35 minuten rijden van het vliegveld van Valencia, in een rustige buitenwijk van een dorp, met uitzicht op de bergen.

De prijs bedraagt 1447,- euro per deelnemer, de vroegboekprijs is 1347,- euro. Dit is inclusief 3x een vegetarische lunch, elke dag verse consumpties en 4 overnachtingen in een tweepersoonskamer. Het verblijf is GRATIS uit te breiden tot 5 overnachtingen!

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Studio Mindful van toepassing.

Wil jij met de tijd meegaan en innovatieve werkwijzen toepassen om de beste zorg te bieden? Neem contact op met Studio Mindful!