Ervaringen

Begin september dit jaar heb ik een individueel supervisietraject gevolgd bij Studio Mindful, in Spanje! Alleen al het adembenemende uitzicht vanaf het balkon en de rust op het Spaanse platteland, zou voor mij reden genoeg zijn om nog eens terug te keren naar deze mooie plek. Maar ook het zeer ruime appartement voorzien van alle faciliteiten, de ontspannen zwembadmomenten, de vega culinaire kunsten van Maarten en de fijne samenwerking met Yvette, dragen hier zeker aan bij. Ondanks eerdere supervisietrajecten afgelopen periode, ben ik hier opnieuw tot leerzame inzichten gekomen. Drie dagen lang zijn we met drie blokken van negentig minuten per keer, inhoudelijk aan de slag gegaan met de casuïstiek en is er ruimte geweest om stil te staan bij een stukje persoonlijke ontwikkeling, afgewisseld met wat mindfulness oefeningen.
Deze unieke vorm van supervisie (groepsgewijs lijkt mij ook leuk met collega’s) is wat mij betreft dan ook zeker aan te bevelen. Daarbij is het handig om een auto te huren op het vliegveld van Valencia en na de supervisie eventueel een paar dagen de drukte en gezelligheid van de stad op te zoeken!
– Amanda –

Mindfulness is voor mij een effectieve aanpak om van binnenuit rustig en ontspannen te worden. Dit komt omdat je bewust bezig bent met de gewone dingen in het leven. De dingen waar je normaal niet bij stilstaat. Geen zorgen om morgen, maar gewoon in het hier en nu zonder te oordelen. Dat maakt het mogelijk om rust te vinden, maar ook om meer te genieten van bijvoorbeeld bewegen en eten. Mindfulness bij Studio Mindful is alles behalve zweverig. Er wordt ingegaan op de theorie en wetenschap achter mindfulness. Niet met droge kost, maar met rake verhalen die extra goed tot hun recht komen door de prettige stem van Yvette Kilian. Ik kan Studio Mindful aan iedereen aanraden!
– Renske –

Yvette is een professionele en prettige mindfulness-trainer. In een prachtige ruimte op de Mauritskade in Den Haag, verzorgt zij de mindfulness-training. Het programma van de cursus zit goed in elkaar. We hebben in de groepstraining diverse meditatietechnieken geleerd en onderling verschillende ervaringen gedeeld. Het heeft me rust gegeven en bewustwording opgeleverd in mijn vaak hectische leven. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij Studio Mindful een training te volgen!
– Simone-

Yvette Kilian heeft mij begeleid bij het halen van mijn basisaantekening diagnostiek (BAPD), om zelfstandig diagnostisch onderzoek te kunnen verrichten binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb deze begeleiding als zeer prettig ervaren. Yvette is een warm en vriendelijk persoon en ik had het gevoel dat ik haar alles mocht vragen. Ze straalt rust uit en neemt de tijd wanneer haar om hulp gevraagd wordt. Omdat Yvette veel ervaring heeft in haar vakgebied en in de rol als supervisor, weet ze waar iemand tegenaan kan lopen en hoe zij daarin het beste kan ondersteunen. Verder vond ik het fijn dat ik op mijn vragen altijd heldere en concrete adviezen kreeg, waar ik verder mee aan de slag kon.
– Nina-